Plaže & Bazeni

Plaža “Palmon Bay-a” nalazi se na nekoliko metara od samog hotela. Veliki bazen, plažni bar i svi prateći sadržaji koje nudimo našim gostima pružaju ugođaj cjelodnevnog odmora uz kvalitetno posluženje na udobnim baldahinima i ležaljkama.

Za goste hotela, “Palmon Bay” nudi mogućnost posjete hotelske plaže smještene u Bokokotorskom zalivu sopstvenim brodićem.


Wellness & Spa

Bazen sa ljekovitom mineralnom vodom je ono po čemu je Spa centar “Palmon Bay” jedinstven i prepoznatljiv. Spa centar se prostire na preko 500m2 a kupanje u bazenu vraća balans prirodnih minerala i soli u tijelu.

Gosti hotela mogu da uživaju u parnom kupatilu, finksoj sauini, infrared sauna, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi i centru za masažu. Ukoliko želite intimniji ugođaj privatni spa vam to omogućava.

Kozmetički salon koji se nalazi u okviru spa centra, pored standardnih kozmetičkih usluga, nudi veliki izbor tretmana za njegu i podmlađivanje lica sa kozmetičkim preparatima prestižne španske kozmetičke kuće “Skeyndor”. 

Olive Terrace

Ljubiteljima gastronomije, hotel preporučuje a’la card restoran “Olive Terrace“ koji se nalazi na krovnoj terasi.

U restoranu se služe mediteranska jela koje naši kuvari pripremaju s posebno pažnjom i ljubavlju, kao i veliki izbor kvalitetnih vina. 

 “Olive Terrace” je savršeno mjesto za romantičnu večeru uz predivan zalazak sunca i pogled na Bokokotorski zaliv.


Pool Bar & Restaurant

 

Intimniju atmosferu ili zaklon od sunca pruža Pool bar sa bazenom, uz osvježavajuće koktele, voćne sokove ili snack-ove.  

Buffet restoran se nalazi u prizemlju hotela i raspolaže sa 350 mjesta.

Kongresni centar raspolaže sa dvije multifunkcionalne konferencijske sale kapaciteta 120 i 90 osoba, sa prirodnim osvijetljenjem i terasom, kao i manjim salama za sastanke.

Sve sale su kompletno opremljene i pogodne za organizaciju svih poslovnih događaja.